Вибухи на двох НПЗ на Кубані є наслідками полювання дронів СБУ – джерело

pravda.com.ua 27 Апр. 10:58 Категория:Без категории

СБУ з Силами оборони у ніч на 27 квітня атакували військовий аеродром "Кущевск", а також Ільський та Слов'янський НПЗ в Краснодарському краї Росії. Джерело: співрозмовник у СБУ Деталі: За даними джерела, на військовому аеродромі розміщувалися десятки літаків, РЛС та засоби РЕБ.

Воїни ГУР знищили російський новітній "Подльот" за 700 мільйонів

pravda.com.ua 27 Апр. 10:44 Категория:Без категории

Бійці ГУР успішно вдарили по російській радіолокаційній системі 48Я6 К-1 "Подльот". Джерело: ГУР Деталі: Зазначається, що по РЛС відпрацювала група ГУР "Гуси-9" спільно з військовослужбовцями 15 ОБрАР "Чорний ліс".

У школах Фінляндії почали відмовлятись від підносів з екологічною метою

pravda.com.ua 27 Апр. 10:33 Категория:Без категории

У школах Фінляндії почали позбуватися обідніх таць в екологічних цілях – учні багатьох шкіл змушені тепер обходитися без них.

На війні загинув український ексжурналіст

pravda.com.ua 27 Апр. 10:21 Категория:Без категории

У бою під Роботиним загинув колишній журналіст видання Telegraf Андрій Топчій. Джерело: Telegraf Деталі: Зазначається, що 38-річний чоловік загинув 20 квітня під час виконання бойового завдання в районі Роботиного Запорізької області.

У Польщі хочуть поговорити з Україною про студентів-українців на тлі обмежень Києва

pravda.com.ua 27 Апр. 10:06 Категория:Без категории

Польський міністр науки і вищої освіти Даріуш Вєчорек розповів, що хоче проконсультуватися з Міністерством освіти і науки України та польським МЗС щодо того, як зміни у законі про мобілізацію вплинуть на студентів-українців у Польщі.

Росія вночі атакувала два енергетичні об’єкти на Львівщині, почалися пожежі

pravda.com.ua 27 Апр. 09:45 Категория:Без категории

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02 в суботу, область була атакована крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами "Кинджал", є влучання. Джерело: Львівська ОВА Деталі: Попри те, що три крилаті ракети збили, є влучання.

У США заявили про зміну своєї політики до Грузії, якщо ті схвалять закон про "іноагентів"

pravda.com.ua 27 Апр. 09:22 Категория:Без категории

Двопартійна група Сенату США 26 квітня надіслала лист прем'єр-міністру Грузії, в якому попередила, що якщо нововнесений законопроєкт про "іноагентів" стане законом, вони будуть змушені домагатися зміни політики Сполучених Штатів щодо Грузії.

У Фінляндії заявили, що витік метану з "Північних потоків" навряд чи матиме вплив на клімат

pravda.com.ua 27 Апр. 09:06 Категория:Без категории

Фінський метеорологічний інститут стверджує, що кількість метану, яка витекла з пошкодженого газопроводу “Північний потік” у 2022 році, навряд чи матиме помітний вплив на клімат у всьому світі.

На Марсі немає кисню, в Харкові постійні обстріли. Як почувається Харків, і чому ніхто з нього не виїжджає

pravda.com.ua 27 Апр. 09:00 Категория:Колонки

"Вибори в Туреччині, деталі обстрілу Харкова та рух астероїда до Землі: головні новини ночі" Мама страшенно переживає за Харків. Хоч смартфон і планшет від неї ховай. Знає всі новини, всі місця, куди прилетіло.

Уночі збито 21 з 34 ракет окупантів

pravda.com.ua 27 Апр. 08:50 Категория:Без категории

У ніч на 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів, 21 ракета була збита силами ППО. Джерело: Повітряні сили Деталі: За даними військових, усього ворог застосував 34 ракети повітряного, наземного та морського базування: - 9 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків Саратовська обл.

ДТЕК: Росія серйозно пошкодила обладнання чотирьох ТЕС, є постраждалі

pravda.com.ua 27 Апр. 08:38 Категория:Без категории

У ніч на 27 квітня Росія атакувала чотири теплових електростанції ДТЕК, є постраждалі цивільні. Джерело: ДТЕК Дослівно: "Ворог вкотре масово обстріляв енергетичні об'єкти України. Сьогодні вночі внаслідок атаки постраждало чотири теплоелектростанції ДТЕК.

РФ втратила ще понад тисячу своїх вояків

pravda.com.ua 27 Апр. 08:22 Категория:Без категории

Втрати російських окупантів за добу 26 квітня склали 1124 особи. Джерело: Генштаб Деталі: Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 465054 (+1124) осіб, танків ‒ 7268 (+6) од, бойових броньованих машин ‒ 13971 (+14) од, артилерійських систем - 11905 (+38) од, РСЗВ - 1049 (+0) од, засоби ППО ‒ 775 (+3) од, літаків - 348 (+0) од, гелікоптерів - 325 (+0) од, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 9485 (+24), крилаті ра

На Дніпропетровщині через ракетний удар пошкоджено два енергооб’єкти та виникли перебої з водою 

pravda.com.ua 27 Апр. 08:06 Категория:Без категории

Вранці над Дніпропетровською областю сили ППО знищили 13 ракет - у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах. В області пошкоджено два енергооб'єкти. Джерело: голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram Деталі: У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об'єкти.

За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 

pravda.com.ua 27 Апр. 07:50 Категория:Без категории

За останню добу відбулося 94 бойових зіткнення. З них 29 атак було на Авдіївському напрямку. Джерело: Ранкове зведення Генштабу ЗСУ у Facebook Деталі: Загалом, ворог завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Що варто знати про Страсний тиждень: звичаї та церковні традиції

pravda.com.ua 27 Апр. 07:43 Категория:Статті

Як проходить богослужіння у цей період, які існують народні звичаї та традиції у Страсний тиждень.

Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

pravda.com.ua 27 Апр. 07:33 Категория:Без категории

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив, що цієї ночі ворог атакував енергетичну інфраструктуру країни у трьох областях. На одному з об'єктів поранено начальника зміни - енергетик отримав контузію.

У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи

pravda.com.ua 27 Апр. 06:26 Категория:Без категории

У ніч на суботу у південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека. Джерело: Повітряні сили ЗСУ, Сили оборони півдня Деталі: Повітряна тривога була оголошена у Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

В Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром

pravda.com.ua 27 Апр. 05:48 Категория:Без категории

У ніч на суботу десяток БПЛА нібито намагався атакувати два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані. Джерело: губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв, російське пропагандиське агентство ТАСС Деталі: За інформацією Кондратьєва, було придушено понад 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах.

Культура війни

pravda.com.ua 27 Апр. 05:30 Категория:Статті

У квітні 2024 року Україна обговорювала новий закон про мобілізацію, американську допомогу, ворожі удари по нашій енергосистемі та інші актуальні проблеми воєнного часу. Але паралельно багато хто з нас сперечався про кенселінг Михайла Булгакова та про вплив його творчості на уми сучасних українців.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 106767 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.